Krullen & Blackhair

Krullend haar 

Een van onze specialisaties is het knippen van krullend haar. Iedere krul is anders in zijn eigen unieke vorm. Wij kijken per klant naar de valling, krulsterkte en voorzien de klant van advies over hoe te verzorgen en stylen van hun eigen haar.

In de praktijk komt het vaak voor dat klanten met krullend haar een hekel hebben aan hun eigen haar. Het probleem ontstaat vaak omdat de klant geen idee heeft hoe ze met het haar moet omgaan. 

Welke producten mag je wel of juist niet gebruiken? Hoe was je het haar? Hoe breng je het haar in model? Zelfs het kammen, föhnen, slapen en ochtendritueel wordt met de klant besproken tijdens een behandeling bij ons in de salon. 

Heb jij krullend haar en wil je door ons geknipt en geadviseerd worden? Dan kun je deze behandeling online boeken onder Dames: Curl Friendly

Blackhair

In de regio uniek. Daarom zijn we ook enorm trots op deze toevoeging bij SIA Hairdesign.

Afro haar staat ook wel bekend als kroeshaar en is een haartype dat zich kenmerkt door een grote hoeveelheid kleine krulletjes. Naast het knippen, scheren en vlechten van het haar kun je bij ons ook terecht voor crotched braids. 

Ben je een nieuwe klant bij ons dan adviseren wij van te voren eerst te komen voor een adviesgesprek.

Deze is online te boeken onder Blackhair: Advies gesprek blackhair.

.


© 2024
Created by