Hairdesign

Heren

Bij SIA gaan we voor kwaliteit en doen we graag wat extra’s voor onze klanten. Om te beginnen starten we de behandeling met een ontspannende wasmassage. We knippen je haar in het gewenste of geadviseerde model en sluiten de behandeling af met het professioneel wegscheren van je nekharen. Dit doen we doormiddel van een warme handdoek, scheergel en een aftershave. Heren kunnen bij ons terecht voor zowel knip- als verfbehandelingen.

Vrouw

Bij SIA geven we je een advies voor een kapsel dat past bij je gezichtsvorm en een kleur die past bij je huidtype. Hierin staat jouw wens altijd voorop. Dames kunnen bij ons terecht voor knip- en verfbehandelingen. Daarnaast kun je bij ons ook de wenkbrauwen laten epileren of verven. Heb je een bruiloft, gala of een feestje? Ook hiervoor kunnen wij je haar & make-up verzorgen. Mocht je het haar willen verlengen of verdikken ben je ook hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Bruiloften

De mooiste dag van je leven draait om jou! Wij zorgen er voor dat je straalt als nooit tevoren door het verzorgen van een bruidskapsel en/of bruidsmake-up. Indien gewenst komen we graag bij je langs op locatie. Wij adviseren echter wel om vooraf eerst langs te komen voor een proefkapsel en/of proefmake-up. Zo weet je zeker dat je op de grote dag het haar en de make-up hebt waar jij je het prettigst bij voelt.

Jeugd

Ook de allerkleinsten zijn bij ons van harte welkom. Wij doen ons uiterste best om een knipbeurt leuk te maken voor de kids, zodat ook zij stralend en blij de deur uit gaan. Wij hanteren verschillende tarieven voor het knippen die variëren in leeftijd.


© 2020
Created by