Hairdesign

Heren

Bij SIA gaan we voor kwaliteit en doen wij graag wat extra's voor onze heren klanten. Zo starten wij de behandeling met een adviesgesprek, vervolgens wassen we het haar met een ontspannende wasmassage en sluiten wij de behandeling af met het professioneel wegscheren van je nekharen. Dit doen we door middel van een warme handdoek, scheergel en een aftershave. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van fades.

Vrouw

Bij ons is iedereen uniek met een eigen gezichtsvorm en huidskleur. Wij vinden het super belangrijk dat jij een advies krijgt dat past bij jouw wensen, persoonlijkheid en uitstraling. Bij SIA worden de medewerkers intern hoog opgeleid waardoor ze leren te kijken naar jouw unieke huidskleur en gezichtsvorm. Op basis van deze informatie geven wij een advies waardoor je onze salon verlaat met een kapsel en/of kleur dat helemaal past bij jouw wensen. 

Wij zijn gespecialiseerd in de laatste trends, krullend haar, blackhair en het plaatsen van haarverlengingen en verdikkingen d.m.v. een Quick-in. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor bruidskapsels. 

Jeugd

Wij genieten van elk bezoek bij ons in de salon, ook van de allerkleinste. Wij maken er een echt feestje van zodat de kids stralend de deur uit lopen. 


© 2024
Created by