Imke

Aanwezig

Imke is op woensdag en zaterdag aanwezig in de salon voor klanten. 

Haar prachtige bedrijf is ontstaan uit passie voor het kappersvak. Ze deelt dan ook graag haar enthousiasme, kennis en ervaringen met het team en met haar klanten. Deze passie combineert ze met haar passie voor ondernemen en persoonlijke ontwikkeling.

Ze heeft ervoor gekozen om haar eigen team zelf volledig op te leiden. Ze gaat verder dan alleen het vaktechnische deel. Ze geeft naast vaktechnische trainingen ook steeds vaker trainingen over communicatie, lichaamstaal, leiderschapstrainingen en adviestrainingen. 

Imke leid haar personeel verder op dan alleen het worden van een goede kapper. Haar missie is om iedere medewerker in zijn of haar kracht te zetten. Ze combineert het ondernemen met persoonlijke ontwikkeling en volgt jaarlijks nieuwe opleidingen en cursussen. Zo heeft ze de afgelopen jaren, Face body & mind profiler, NLP-practitioner & transformatief coach opleiding afgerond. Momenteel is ze nog bezig met het behalen van haar master diploma in NLP en combineert het ze het ondernemen met mentorschap bij een NLP-practitioner opleiding. 

''Ontwikkeling in haar zelf betekent ontwikkeling in het bedrijf aldus Imke''

Imke gelooft in een wereld waarbij we samen werken en leven vanuit vertrouwen, onze kwaliteiten benutten en dat iedere medewerker in zijn of haar eigen kracht mag gaan staan. 

Terug naar overzicht

© 2024
Created by