Razend enthousiast worden wij ervan

Bij SIA blijven we ons graag vernieuwen en elke keer verbeteren. We nemen de tijd om samen met ons team te overleggen, wat gaat goed? Wat kan er verbeterd worden? Iets wat altijd blijft zijn de nieuwe trends, gave kleuringen, nieuwe kapsels. Van dit alles gaat ons kappershart sneller kloppen.

In het kappersvak is het belangrijk dat je up to date blijft. Laten wij daar bij SIA juist razend enthousiast van worden. Zeggen de woorden Curting bangs, Peak-a-boo, strand-lights, Scumbro kapsel of pinky-peach jullie wat?

Curting bangs

Ook wel ‘’gordijntjes pony’’ genoemd. Superleuk aan deze trend is dat je het haar lang kan laten gecombineerd met een nieuwe twist. Je kan het haar als een soort van pony dragen maar mocht je daar even geen zin in hebben dan heb je genoeg lengte om er iets anders leuks mee te doen.

Scumbro kapsel

De heren kapsels zijn de afgelopen jaren steeds minder strak geworden. Het begon allemaal met een vetkuif en het Pelle kapsel. Als reactie hierop werd het kapsel wat losser gedragen. Vorig jaar kwam hier het Peaky Blinders kapsel overheen. Het haar werd naar voren gedragen en korter geknipt. Nu is er de scumbro trend! Een trend waarin je helemaal los kan gaan. Je haar mag langer maar ook heel kort gedragen worden. Als het maar niet netjes of gestyled zit. Deze trends gaat erom dat je laat zien dat je lekker tegen de regeltjes wil en kan schoppen. Daarom zie je dus ook niet één kapsel maar juist één stijl. Het is dus een veel bredere beweging.

The Peak-a-boo

Hierbij plaatsen wij een kleuraccent tussen het haar. Het leuke aan de peak-a-boo is dat je zelf bepaalt of je de Peak-a-boo wilt laten zien of niet. Vaak wordt deze onder de scheiding geplaatst, je kan hem laten zien wanneer jij dit wilt. Gooi je haar er overheen en voilà hij is verdwenen.

The strand-lights

Ben jij meer van de natuurlijke kleuren dan ga je dit jaar mooie verschillen zien tussen licht en donker. Het wordt op een natuurlijke manier ingezet waardoor dat je meer diepte gaat zien in de kleur. Extra mooi wordt het wanneer je het haar in een wave draagt.

Pinky-peach

Een haarkleur waarvan je huid letterlijk gaat stralen. Deze kleur is zacht van karakter waardoor het veel rust geeft in een kapsel maar heeft wel een stoere touche. Erg mooi om te combineren met een iets donkerdere aanzet waardoor het meer diepte geeft in het haar.

Zien we jullie in de salon? Wij adviseren iedereen graag voor een mooi kapsel of fantastische kleur die helemaal bij jouw past.

Liefs Team SIA Hairdesign


Terug naar overzicht

© 2021
Created by